Operator mașini producție – Germania: 2300 EUR net/168 ore

Distribuie

MeisterJob este în permanentă căutare de OPERATORI MAȘINI PRODUCȚIE, cu un nivel minim A2 al limbii germane.

Avantajele tale:
Salarizare: 2300 EUR net/168 ore lucrate
Cazare în pensiune sau casă de vacanță asigurată de firmă, plătită de angajat
Contract de muncă – perioadă nedeterminată, direct cu firma angajatoare din Germania
Servicii medicale și sociale aferente contractului de muncă (card de sănătate + asigurare medicală + alocație: 190 EUR/lună pentru copil/student/masterand)
• Traducerile pentru angajare realizate gratuit de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției
• Mediu de lucru plăcut, în condiții europene
• Siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune

Descrierea jobului

Cerințele postului:
• un nivel al limbii germane cel puțin A2 (este necesar să puteți dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic)
• experiență pe același post sau un post similar
• seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta

Activități la locul de muncă:
• operarea mașinilor de producție
• lucrări și reparații cu piese mobile mici și mari
• supravegherea procesului de producție al mașinăriilor
• diagnosticarea erorilor și soluționarea problemelor

Descrierea companiei

MeisterJob a apărut ca urmare a pasiunii unor specialişti în domeniul Resursei Umane pentru jobul lor. Oferim servicii de mediere personal calificat şi necalificat către ţări din Uniunea Europeană, cu o economie puternic dezvoltată. Principala ţară unde recrutăm este Germania, dar în baza noastră de oferte poți regăşi şi alte opţiuni.

Sediul nostru se află în minunatul oraş de Sub Tâmpă, în inima ţării, în Braşov. Recrutăm din toată ţara, prezenţa la biroul nostru nu este obligatorie. Toate procedurile necesare angajării se rezolvă prin intermediul poştei electronice/E-mail sau telefonic. Astfel, dorim să simplificăm procesul de recrutare și să-ți găsim un loc de muncă potrivit în cel mai scurt timp.

MeisterJob te ajută să reuşeşti în Germania. Serviciile noastre de mediere sunt complet gratis. Am legat parteneriate cu mai mult de 150 de firme angajatoare din Germania, firme care îţi oferă un contract de muncă şi o locuinţă astfel încât toată energia ta să se consume în mod productiv la locul de muncă.

Firmele colaboratoare au fost verificate de către specialiștii noștri, astfel au fost semnate contracte cu firme serioase, prestigioase care dețin sedii în toată Germania și au deja un renume acolo.

Principala arie unde recrutăm este cea tehnică, a muncitorilor calificați sau vechilor meseriași atât de valoroși în zilele noastre. Suntem specializați în recrutarea de personal în următoarele domenii:

– domeniul electric: Electrician șantier, Electrician montator dulapuri electrice, Electrician automatizări, Electrician industrial

– domeniul instalațiilor: Instalator sanitare, Instalator termice, Instalator răcire, Instalator gaz, Instalator climă și ventilație, Instalator/Montator sprinklere

– domeniul tâmplăriei: Tâmplar universal, Tâmplar PVC, Montator ferestre, Montator mobilă

– domeniul CNC (mașini cu comandă numerică): Operatori CNC (freză, strung, Abkant), Programatori CNC (freză, strung, Abkant)

– domeniul metalelor: Sudor MIG/MAG, Sudor TIG, Sudor plastic, Sudor WIG, lăcătuș mecanic, lăcătuș montator

– domeniul construcțiilor: Zugrav, Montator rigips, Montator gresie și faianță, Montator parchet, Zidar, Fierarbetonist, dulgher

– domeniul fabrică: stivuitoriși, gestionari, muncitori pentru fabrică

– domeniul îngrijire persoane vârstnice

Dacă nu faci parte din una din categoriile de mai sus, nu trebuie să-ți faci griji, trimite-ne CVul și pe măsură ce ne vom dezvolta, vom continua să căutăm colaboratori în țările europene, astfel încât să găsim un job potrivit și pentru tine!

Alegerea unui job prin MeisterJob îți aduce următoarele beneficii:

– contract de muncă direct în ţara angajatoare: perioadă nedeterminată – salarizare cuprinsă între 1400 EUR/net și 2200 EUR net ( pentru meseriile calificate) și 1000-1300 EUR net (pentru posturile de necalificați) – cazare asigurată (în anumite situaţii şi plătită) de firma angajatoare – traducerile necesare angajării oferite gratuit de către traducătorul autorizat de Ministerul Justiţiei – siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune – suport permanent din partea MeisterJob, telefoanele sunt deschise 24/7 pentru cei angajaţi

Alegera unui job prin intermediul MeisterJob în Germania îți oferă:

– accesul la serviciile medicale din Germania – concediu începând cu 24 zile/an – alocație din partea statutului german pentru fiecare copil/elev/student/masterand până în 26 de ani – 190 EUR lunar – dreptul de a beneficia la pensie după câțiva ani lucrați în Germania

Condițiile obținerii unui job prin intermediul MeisterJob:

– un nivel al limbii germane cel puțin A1 (este necesar să poţi dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic) – de preferat, calificare în domeniul pentru care aplici dacă nu, experiență relevantă – seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta și își dorește o colaborare lungă cu tine, în care să te bucuri de jobul pe care-l prestezi într-o țară care apreciază calitățile umane și valoarea meseriașilor din România.

Echipa MeisterJob se bucură de aplicația ta la adresa de E-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0040 771 454 060

Anunt preluat de pe ejobs.ro

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *