NEVOIE URGENT DE PERSONAL PENTRU DEPOZIT DE ANVELOPE GERMANIA

Distribuie

Ajutor de depozit – Depozit de anvelope M/F/D

Locații: Frankfurt am Main / 30 Angajați de la 04.10.2023

Contract pentru o perioadă de două luni!

Bărbați cu Vârsta: 18-55 Experiență necesară: Nu

Mod de lucru:

– Depozitarea anvelopelor – Scoaterea anvelopelor din depozit – Curățați anvelopele cu un aparat de curățare de înaltă presiune (Kärcher). – Duceți anvelopele la mecanic – Curățenie la locul de muncă.

Rezistență fizică, Flexibil, Lucru în echipă, Responsabil, Disponibilitatea de a călători, Artizanat calificat, Lucru la bucată, Lucru sub presiune

Informații generale

Perioadă determinată 2 Luni

Plata – 13,00 € brut / H

Avans:  Da 100,00 € după: 1 Săptămâni/

 Ore suplimentare: +25 %

Timp de lucru p. Săptămâna: 38,5 h

Program dimineață Lu-Sa 08:00 – 17:00 cu 1,00 h Pauză

Cazare: Da, Hotel 350,00 €/ Luna – 2-3 Persoane pe cameră. Distanța de la locul de muncă – cazare aprox: 20Km

Disponibil: Frigider, Facilități de gătit, Lenjerie de pat, Supermarket la distanță de mers pe jos Nu este disponibil: TV, Internet

Transport cazare la Da Serviciu de transport 50,00 €/ Luna Șoferul nu trebuie să plătească costurile de transport niciunul

Pentru detalii suplimentare Telefon 004969348674009 de luni până vineri de la ora 09.00 la ora 17.00

sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *