Nevoie de necalificati pentru fabrica de hrana pentru caini si pisici, GERMANIA

Distribuie

Angajam personal necalificat intr-o fabrica unde se produce si ambaleaza hrana pentru caini si pisici. FABRICA SE AFLA IN NORDUL GERMANIEI

Program de lucru

Luni – Vineri : Doar schimbul 1 ca. 40 ore

Cazare si transport

Costul cazarii este de 242,5€/persoana/luna. Cazarile sunt la o distanta 15-20min. fata de fabrica.

Costul transportului este de 60€/persoana/luna.Persoanele care detin permis de conducere si accepta sa conduca una din masinile firmei beneficiaza de un bonus de 60€ NET.

Contractul de munca

Contractul se intocmeste pe o perioada de 1 an de zile cu posibilitate de prelungire. Se intocmesc toate actele necesare.(Inregistrare la primarie, Asigurare medicala, Cont bancar)

Salarizare

Salariul de start este de 13,00€ BRUT.Dupa 3 Luni salariul se majoreaza in mod automat la 13,50€. Suplimentar se poate beneficia de BONUS IN FUNCTIE DE PERFORMANTA.

Exemplu de salarizare la 173,33 ore lucrate ( Clasa de impozitare 1 )

  • 13,00€ x 173,33 ore = 2253,29€ BRUT
  • 2253,29€ BRUT = circa 1606,75€ NET
  • 1606,75€ NET – 242,5€ Chirie – 60€ Transport = 1304,25€ NET

PENTRU TRANSPARENTA VA PUNEM LA DISPOZITIE IN PREALABIL TOATE DETALIILE SCRISE SI VIDEOCLIP DE PREZENTARE.

Pentru aplicare la Job este nevoie doar de actul de identitate sau pasaport. Va stam la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-17:00 la numerele de telefon +491634996726 ( Whatsapp ) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE ! ! !

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *