NEVOIE DE NECALIFICATI DEPOZIT PRODUSE ALIMENTARE GERMANIA

Distribuie

AlsaRosa S.R.L. pune la dispozitie locuri de munca pentru barbati si femei la depozit de produse alimentare, in Germania.

Se lucreaza ca manipulant marfa, paletat, sortat, incarcat, descarcat, etc.

Salarizare: €12 brut/ora

Program: 08:00 – and 18:00 Luni – Vineri

Cazare: €400/persoana la pensiune

Locatie: Gronau, Germania

Transport asigurat pana la destinatie.

Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0757 908 717 de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00!sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *