Nevoie de muncitori necalificati(barbati/femei&cupluri) pentru o fabrica de textile din Germania

Distribuie

Cautam muncitori necalificati pentru scanat/impachetat la o fabrica de textile din Muchen.
La locul muncii avem deja personal din Romania , personal care vor introduce si indruma pe noii colegi in procesul de activitate prestat.
Este o munca curata si relativ usoara din punct de vedere fizic si nu necesita cunostinte sau experienta prealabila in domeniu. Important este doar ca personalul sa fie serios , si sa fie dispus sa invete.

Conditiile sunt urmatoarele:

  • se ofera un contract pe o perioada determinate de 6 luni, dupa care se prelungeste in acelasi ritm pentru primii 2 ani.
  • contractual de munca este unul tarifar , de bransa si se ridica la 16,8 €/ora brut, 2700 euro brut lunar.
  • programul de munca este de 160 de ore
  • orelor suplimentare li se adauga un spor de 25% pentru orele suplimentare si de noapte, 50% pentru Duminica si 100% pentru sarbatorile legale.In moment circa 90% din personalul nostru presteaza intre 20 si 40 de ore suplimentare/luna.
  • Oferim contra cost cazare si transport. Acestea nu sunt conditii obligatorii ci sunt optionale.
  • Costul cazarii este destul de ridicat insa din pacate reflecta situatia pietei libere in München si imprejurimi:

-camera cu un pat 400 €/persoana
-camera cu doua paturi 350€/persoana
-camera cu trei paturi 300€/persoana

Locuintele sunt in München, in oras (Lidl, Penny, Edeka la 5 minute de mers pe jos). Acestea sunt in sistem de pensiune, curate ,civilizate, supravegheate 24 din 24 pe videocamera, avem femeie de serviciu si un administrator care se ingrijesc sa fie ordine si disciplina. Toaletele si dusurile (8 pentru femei, 8 pentru barbati) precum si bucataria sunt comune in moment. .

Costurile de transport lunar se ridica la 75 € pentru cine doreste sa faca uz de serviciul nostrum de transport. Muncitorii sunt transportati zilnic de la usa locuintei la usa fabricii si viceversa .
Dupa circa doua saptamani lucrate se poate solicita un mic avans daca cineva doreste.

Oferim ajutor la intocmirea tuturor documentelor necesare.
Mai multe informatii pe WhatsApp pe numarul 0755177060. De luni pana vineri intre orele 9 si 16 . Fiind un singur numar de telefon, va rugam sa insistati daca linia este ocupata sau sa lasati un beep si va sunam noi cand se elibereaza!

Va sfatuim sa nu dati nici un leu inainte. Promisiunile facute verbal si prin mesaje nu au nici o valoare! Daca angajatorul v-a cerut la telefon vreun comision inainte, va rugam sa lasati “down” la comentarii pentru eliminarea anuntului!

Anunt preluat de pe jobzz.ro

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *