NEVOIE DE MUNCITORI NECALIFICATI/CALIFICATI PENTRU O FABRICA DE ASAMBLARE SCAUNE AUTO DIN GERMANIA

Distribuie

Buna ziua , ne marim echipa și avem nevoie de persoane serioase , muncitoare si înțelegătoare.

Aici este vorba despre o fabrica de asamblare a scaunelor auto , sunt locuri pentru calificati cat si pentru necalificati . Pentru necalificati posturile sunt simple , de exemplu e cadrul metalic al scaunului si pe el se montează buretele respectiv, oricum aveți parte de instruire , va invatam , va aratam ce e de făcut.

Normal se începe de la 12.63 euro pe ora + 15€ net pe zi lucrătoare = net aproximativ 1900 € . Deci dacă se lucrează 8 ore de luni pana vineri, fără ore extra ( adică după încheierea celor 8 ore normale se poate ramane in plus , sau sâmbătă sau duminica ) aceste ore sunt opționale, adică le face cine dorește și nu sunt obligatorii .

Se lucrează pe 3 schimburi si fiecare schimb durează acele 8 ore. Schimbul 2 si 3 au sporuri mai mari . Deci cine lucrează pe aceste schimburi creste la salariu. Dupa 7 săptămâni lucrate o sa primiți 12.82€ pe ora + la fel cei 15€ net pe ziua lucrata . Deci ca o concluzie minimul pentru început pentru un necalificat ajunge undeva la un 1500€ de persoana si peste acești bănuți puteți avansa cu orele suplimentare. Deci cam atât despre salariu si orele de munca . Salariul se primește o data pe luna și săptămânal va putem ajuta cu un avans pentru a va descurca .

Acum sa discutam despre cazare . În general sunt apartamente sau vile , pensiuni etc. Maxim 2 persoane in camera. Acum depinde de fiecare cum vine, dar grupurile vor sta împreună, adică nu o sa fiți despărțiți. Cazarile sunt utilate cu tot ce trebuie , începând de la baie , bucătărie, masina de spălat etc.. unele au si internet . Condițiile de cazari sunt chiar ok . Aici un plus pentru dumneavoastră e ca suntem foarte selectivi. Adica nu se bea și nu se deranjează, adică va oferim condiții de siguranță, in caz ca cineva nu respecta regulile este dat afara . Adica nu exita sa fiți deranjați.

Acum discutam despre transport. Cel din România către Germania, îl organizam săptămânal miercurea și sambata in General . Avem autocare ce va pot lua din județul sau orașul dumneavoastră și va lasa exact în fata cazarii unde va așteptăm noi . Si in acest autocar sunt numai persoane care vin la acest loc de munca . Deci nu sunteți doar dumneavoastră singurii sau sigura persoana . Soferii va suna cu 2 zile maxim înainte de plecarea dumneavoastră și o sa va anunte ora și locul plecării de acolo de la dumneavoastră. Deci aici aveți contract nemțesc, se lucrează curat, legal cu toate actele în regula . Vii se face anmeldung , asigurare de sănătate, conturi bancare dacă e nevoie etc… prin intermediari riscați ca aceste acte sa nu vi se facă, și asta insemana ca ati lucra la negru adică ilegal fără o carte de munca ceea ce nu este bine.

Aici omul atat timp cât muncește este plătit și respectat, si asta e cel mai important lucru din punctul meu de vedere . Asta ar trebuii sa intereseze pe toată lumea .

Mai avem un transport, Acela de la cazare la munca , care este asigurat (asta dacă, cazarea dumneavoastră este puțin mai departe de locul de munca ) dar nu se face mai mult de un 20 de minute . Deci nu sunt îndepărtate. Acest transport se oprește din salariu undeva pe la un 100 maxim 140€ pe luna . Deci încă o data , după ce se oprește cazarea și cu transportul se ramane la acei 1500 despre care v am spus mai sus . Acestea sunt cam singurele cheltuieli care se trang din salariu , cazarea și transportul din Germania cazare munca și înapoi. În rest celelalte acte și proceduri sunt asigurate de firma , deaceea nu exista taxe sau comisioane.

Alte lucuri care ar mai fi de precizat .

-Va trebuie buletin sau pașaport valabil .

– Pentru alocația pentru copii trebuie sa aveți certificatul ne nastere al copilului și copia după certificatul dumneavoastră de nastere si căsătorie , asta dacă e cazul.

– Echipamentul de lucru este gratuit oferit de firma .

– Dupa aproximativ 3 luni se poate avansa . Eu sper ca am scris aici absolut toate informațiile despre companie. Firma se numește Shanzer . Este o companie mare in Germania . Deci ca o concluzie , ține ti cont ca vi se oferă posibilitatea sa aveți contract nemțesc,

DECI NU SE PLEACA PRIN INTERMEDIARI . CEI CE AU PLECAT PRIN INTERMEDIARI SI AU LUAT ȚEAPA IN ALTE TĂRI , STIU DESPRE CE VORBESC AICI . Deci sper sa discutam pe mai departe și de ce nu sa colaboram . Va mulțumesc pentru răbdarea de a citi tot si multă sănătate.

Pentru detalii sună la 074 779 8162 sau aplica aici https://www.olx.ro/oferta/loc-de-munca/locuri-de-munca-disponibile-pentru-asamblare-scaune-auto-germania-IDhu7yS.html

Anunt preluat de pe olx.ro pentru promovare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *