NEVOIE DE MUNCITORI NECALIFICATI/CALIFICATI PENTRU O FABRICA DE ASAMBLARE SCAUNE AUTO DIN GERMANIA

Distribuie

Buna ziua , ne marim echipa și avem nevoie de persoane serioase , muncitoare si înțelegătoare.

Aici este vorba despre o fabrica de asamblare a scaunelor auto , sunt locuri pentru calificati cat si pentru necalificati . Pentru necalificati posturile sunt simple , de exemplu e cadrul metalic al scaunului si pe el se montează buretele respectiv, oricum aveți parte de instruire , va invatam , va aratam ce e de făcut.

Normal se începe de la 12.63 euro pe ora + 15€ net pe zi lucrătoare = net aproximativ 1900 € . Deci dacă se lucrează 8 ore de luni pana vineri, fără ore extra ( adică după încheierea celor 8 ore normale se poate ramane in plus , sau sâmbătă sau duminica ) aceste ore sunt opționale, adică le face cine dorește și nu sunt obligatorii .

Se lucrează pe 3 schimburi si fiecare schimb durează acele 8 ore. Schimbul 2 si 3 au sporuri mai mari . Deci cine lucrează pe aceste schimburi creste la salariu. Dupa 7 săptămâni lucrate o sa primiți 12.82€ pe ora + la fel cei 15€ net pe ziua lucrata . Deci ca o concluzie minimul pentru început pentru un necalificat ajunge undeva la un 1500€ de persoana si peste acești bănuți puteți avansa cu orele suplimentare. Deci cam atât despre salariu si orele de munca . Salariul se primește o data pe luna și săptămânal va putem ajuta cu un avans pentru a va descurca .

Acum sa discutam despre cazare . În general sunt apartamente sau vile , pensiuni etc. Maxim 2 persoane in camera. Acum depinde de fiecare cum vine, dar grupurile vor sta împreună, adică nu o sa fiți despărțiți. Cazarile sunt utilate cu tot ce trebuie , începând de la baie , bucătărie, masina de spălat etc.. unele au si internet . Condițiile de cazari sunt chiar ok . Aici un plus pentru dumneavoastră e ca suntem foarte selectivi. Adica nu se bea și nu se deranjează, adică va oferim condiții de siguranță, in caz ca cineva nu respecta regulile este dat afara . Adica nu exita sa fiți deranjați.

Acum discutam despre transport. Cel din România către Germania, îl organizam săptămânal miercurea și sambata in General . Avem autocare ce va pot lua din județul sau orașul dumneavoastră și va lasa exact în fata cazarii unde va așteptăm noi . Si in acest autocar sunt numai persoane care vin la acest loc de munca . Deci nu sunteți doar dumneavoastră singurii sau sigura persoana . Soferii va suna cu 2 zile maxim înainte de plecarea dumneavoastră și o sa va anunte ora și locul plecării de acolo de la dumneavoastră. Deci aici aveți contract nemțesc, se lucrează curat, legal cu toate actele în regula . Vii se face anmeldung , asigurare de sănătate, conturi bancare dacă e nevoie etc… prin intermediari riscați ca aceste acte sa nu vi se facă, și asta insemana ca ati lucra la negru adică ilegal fără o carte de munca ceea ce nu este bine.

Aici omul atat timp cât muncește este plătit și respectat, si asta e cel mai important lucru din punctul meu de vedere . Asta ar trebuii sa intereseze pe toată lumea .

Mai avem un transport, acela de la cazare la munca , care este asigurat (asta dacă, cazarea dumneavoastră este puțin mai departe de locul de munca ) dar nu se face mai mult de un 20 de minute . Deci nu sunt îndepărtate. Acest transport se oprește din salariu undeva pe la un 100 maxim 140€ pe luna . Deci încă o data , după ce se oprește cazarea și cu transportul se ramane la acei 1500 despre care v am spus mai sus . Acestea sunt cam singurele cheltuieli care se trang din salariu , cazarea și transportul din Germania cazare munca și înapoi. În rest celelalte acte și proceduri sunt asigurate de firma , deaceea nu exista taxe sau comisioane.

Alte lucuri care ar mai fi de precizat .

-Va trebuie buletin sau pașaport valabil .

– Pentru alocația pentru copii trebuie sa aveți certificatul ne nastere al copilului și copia după certificatul dumneavoastră de nastere si căsătorie , asta dacă e cazul.

– Echipamentul de lucru este gratuit oferit de firma .

– Dupa aproximativ 3 luni se poate avansa . Eu sper ca am scris aici absolut toate informațiile despre companie. Firma se numește Shanzer . Este o companie mare in Germania . Deci ca o concluzie , ține ti cont ca vi se oferă posibilitatea sa aveți contract nemțesc,

DECI NU SE PLEACA PRIN INTERMEDIARI . CEI CE AU PLECAT PRIN INTERMEDIARI SI AU LUAT ȚEAPA IN ALTE TĂRI , STIU DESPRE CE VORBESC AICI . Deci sper sa discutam pe mai departe și de ce nu sa colaboram . Va mulțumesc pentru răbdarea de a citi tot si multă sănătate.

Pentru detalii sună la 074 779 8162 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare.

Anunt preluat de pe olx.ro pentru promovare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *