Locuri de munca pentru necalificati la cules capsuni in Germania

Distribuie

Plecari in agricultura in Germania-Rovershagen-Hamburg la cules capsuni prin firma Centru de Joburi SRL -TG-JIU,judetul Gorj care presteaza servicii de consultanta privind furnizare forta de munca pentru persoane dornice sa munceasca ca muncitori sezonieri.

Se accepta femei si barbati cu varsta intre 18-50 ani,care vor lucra legal pe baza de contract de munca german.Ziua de munca incepe la ora 4 dimineata si se termina la ora 16 dupa amiaza,eventual sambata mai scurt pana la ora 12.

Se ofera:

  • Salariul este de 9,35 euro/net/ora,din care nu se retine nici un impozit sau alte taxe. Norma este de 12 ,5 kg/capsuni culese pe ora .Salariul platit la incheierea contractului de munca,cu posibilitatea acordarii unui avans in fiecare saptamana-avans ce se va retine din salariu .
  • Magazin alimentar in incinta campingului .
  • Servicii medicale asigurate in incinta campingului .
  • La cel putin 50 de zile lucrate cazarea,micul dejun si pranzul gratuite.
  • La nerespectarea contractului se plateste de catre lucrator 15 euro/zi pentru cazare si masa .
  • Cazarea se face in case de lemn si containere -se sta 4 persoane in camera ,servicii de spalatorie si internet wifi gratuite .
  • Haine de lucru -cizme ,pereline de ploaie si manusi gratuite – de la magazia firmei germane .
  • Transportul cu avionul din Romania -Bucuresti -Otopeni-Germania -Hamburg,oferit de firma angajatoare din Germania.

Documente necesare pentru plecare:

  • -Carte de indentitate
  • codul postal al localitatii de domiciliul al muncitorului trimise pe whatsapp la numarul de telefon 0761804676, declaratia angajatorului german pentru fiecare persoana ce urmeaza sa plece in germania .

Oferta de prestari servicii -consultanta semnata de muncitor si trimisa la firma Centru de Joburi pe watap la numarul de telefon 0761804676.
Plecarile au loc incepand cu 1 .05.2020.

Informatii suplimentare :luni-vineri intre orele 10 -16 la:

Tel/fix 0353418778

Tel/mob .0761804676 ,e-mail ,sau la sediul firmei din TG-JIU,Bulevardul Nicolae Titulescu nr.5,bl.5,spaiul comercial 2-judetul Gorj. Va rugam sa insistati daca linia este ocupata sau sa lasati un beep si va sunam noi cand se elibereaza!

Va sfatuim sa nu dati nici un leu inainte. Promisiunile facute verbal si prin mesaje nu au nici o valoare! Daca angajatorul v-a cerut la telefon vreun comision inainte, va rugam sa lasati “down” la comentarii pentru eliminarea anuntului!

Anunt preluat de pe romjob.ro pentru promovare

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *