Cum sa prinzi cele mai bune oferte de black friday

Distribuie

Black Friday este cea mai mare zi de cumpărături din an și pentru a obține cele mai bune oferte ti-am pregatit o lista mai jos cu lucruri de facut ca sa ne asiguram ca profiti la maxim Black Friday 2019.

1. Începeți din timp – Clienții încep să caute oferte în octombrie

Începeți planificarea pentru Black Friday acum dacă nu ați început. Un sondaj a descoperit că mai mult de jumătate dintre consumatori își încep cumpărăturile de vacanță sau cercetează pentru Black Friday încă din octombrie . Acesta este momentul pentru a încerca cu coduri promoționale și oferte speciale.

2. Faceti-va un wishlist cu produsele pe care vi le doriti

Inainte ca black friday sa inceapa ti-as propune ca mai intai sa iti faci un wishlist cu produsele pe care ti le doresti cu adevarat sau de care duci lipsa, pentru a evita cumparatul de lucruri nefolositoare doar pentru ca au un pret bun.

3. Verifica fluctuatiile preturilor inainte de black friday

Multe magazine online practica o metoda pentru a induce in eroare cumparatorii, si anume cresterea cu ceva timp inainte de inceperea reducerilor a preturilor unor produse, astfel incat pretul creste inainte de black friday si apoi scade inapoi la valoarea initiala cand black friday incepe. Cumparatorul crede ca este o oferta de nepierdut si cumpara produsul la acelasi pret ca si inainte de inceperea reducerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *