Contact&Promovare

Distribuie

In atentia tuturor, FIRMA NOASTRA NU FACE NICI O ANGAJARE, NE OCUPAM DOAR CU PROMOVAREA LOCURILOR DE MUNCA SI ATAT! De asta fiecare anunt are atasat in el numarul de telefon al angajatorului!

Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Continuarea navigarii pe site implica acceptarea acestei clauze!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Va sfatuim sa nu dati nici un leu inainte sa va vedeti cu un contract de munca in fata. Promisiunile facute verbal si prin mesaje nu au nici o valoare!

Moderatorii nostri incearca sa nu promoveze oferte care apartin firmelor fantoma, care cer comision sau alte taxe, daca din greseala se strecoara si anunturi de genul, va rugam sa ne raportati in comentarii sau la sectiunea contact!

Ropia va ofera oportunitatea de promovare a business-ului dumneavoastra pe site-ul nostru. Astfel va puteti ocupa posturile libere cu forte de munca proaspete si dornice! Nu ezitati sa ne contactati la mail-ul de mai jos!

Un anunt ar trebui sa contina:

  •  -O mica descriptie a firmei si locului de munca
  • -Ce se ofera( salariul, daca aveti cazare inclusa etc…)
  • -Cerintele
  •  -site, mail , numar de telefon( NUMARUL DE TELEFON ESTE OBLIGATORIU)

Contact